ONTSPANNING

Le Palais des Rois de Majorque Perpignan

Voor de liefhebbers van de fiets, rollers of gewoonweg een wandeling te voet, de groeneweg van de Agly verbindt het dorp van Claira met de stranden van Barcarès, langs een fietspad van 7 km langs de rivier. Ideaal voor een morgend jogging, ideaal om de conditie te behouden tijdens de vakantie.

De stranden van Torreilles en Barcarès zijn elk op 7 km van Claira alsook de meren van Salses-Leucate, een echt paradijs voor de amateurs van watersporten in elke aarding.

Perpignan la Catalane is op 11 km, met zijn shopping in het stadscentrum, zijn geanimeerde terrassen op zomerse donderdag avonden, het feest van St Jean de 23ste Juni aan de Castillet, zijn verschillende tentoonstellingen waaronder deze van de fotojournalisten "Visa" in september en zijn begeleide bezoeken van de stad en tuinen in juli en augustus.

Spanje is zeer dichtbij : op 40 km, en de skipistes op nauwelijks 100 km.

    Zich ontspannen ...
  • Zeekant en Meer Marin : zeilen, surfen, waterski, kano, duiken, zeewandelingen, bootverhuur, jetski, vissen, thalasso, waterpark, raften, gezondheidsparcours, wandelingen te paard of pony, minigolf, casino, schaatspiste van december tot maart,...
  • Landkant en Corbières : tennis, paardrijden, wandelingen en vtt, rafting, canyoning, ulm, hydrasnelheid, dierenparken (schildpadden, arends, vlinders), reuze labyrintjes,...
  • Bergkant : paragliding, jeep uitstappen, ski, snowboard, dierenparken in de bergen.