OMGEVING

photo aérienne

La piscine de la résidence

Terrasse d’un studio à l’arrière

Gans in het zuiden van Languedoc Roussillon, bestaat een kleine aparte wereld waar de dagen voorbij gaan in een sfeer van « farniente », tussen de blauwe hemel en het turkoois van het zwembad, de mediteraanse tuin en het lachen van de kinderen in de zomer: l’Orangeraie in Claira.

U komt binnen in een kleine familiale residentie, een palmboom heet u welkom op enkele passen, omgeven door gigantische yucca’s, u ontdekt het grootte turkoois zwembad met aan zijn boorden lange strandstoelen die u uitnodigen voor een siësta in de zon of onder een parasol.

Een geparfumeerde mediterraanse vegetatie ontsluiert de terrassen van de studio’s en dit tussen appelsien, mandarijn, citroen, amandel en vijgenbomen alsook roze lauriers. U bent in het zuiden... De blauwe hemel en de luiken vermengen zich : smaak van het gelukkige leven in de buitenlucht, de zachtheid van de Catalaanse zon. U bent in vakantie...

Ontspanning, lachen, zon, spel en vrijheig. France en Christophe verwelkomen u en waken discreet over het welzijn van elk ogenblik van uw verblijf.